Ontdek Onze diensten !

Garantie tevreden of geld terug

U dacht het voertuig van uw dromen te hebben gekocht, maar dat is niet meegevallen. Welk ook de reden is , u kan van onze ‘Tevreden of geld terug’ garantie gebruik maken. U kan ons het voertuig terug inleveren en wij betalen u het bedrag integraal als het voertuig onderworpen is aan de margeregeling. In het geval van een verkoopfactuur met BTW betalen we U het bedrag exclusief BTW terug (voor BTW-plichtigen). Deze garantie is niet van toepassing op de eventueel door de klant gedane kosten, de belasting op inverkeerstelling of de intresten van een lening die hiervoor is afgesloten De klant dient binnen de 7 kalenderdagen na aflevering van de wagen een aanvraag tot terugbetaling in te dienen. De wagen mag niet meer dan 1000km gereden hebben. De afgevaardigde van het verkooppunt zal eerst samen met de koper een definitieve expertise doen bij de terugname van de wagen. Het verkooppunt zal dan binnen 1 maand het overeengekomen bedrag op de bankrekening van de koper terugstorten.
satisfait-rembourse2

Uw tweedehands wagen met tot 7 jaar garantie

Onze wagen genieten van een wettelijke garantie, dus geen onaangename verrassingen bij Autosphère.be Alle occasiewagens van Autosphere.be zijn verkocht bij merkconcessiehouders.. Ze zijn helemaal nagekeken en genieten van een 12 maanden wettelijke garantie op wisselstukken en uurloon. Sterker nog, deze wettelijke garantie kan uitgebreid worden tot 5 jaar garantie op zowel mechaniek, mechanische en elektronische onderdelen.* Dankzij de garantie tot 5 jaar heeft u geen zorgen en geniet u ook van pechbijstand en repatriëring. * aanbod geldig onder voorwaarden.
garantie-7ans

Overname van uw huidige wagen

Dit is een terechte vraag . Wat doen met uw huidige wagen als u een andere aankoopt ? Autosphere.be heeft hier ook aan gedacht, we kunnen ook uw huidige wagen overnemen. De overname kan ook als voorschot worden gebruikt voor uw autofinanciering. We bepalen de overnameprijs aan de hand van een aantal criteria. We houden rekening met het merk, de ouderdom, kilometers, motor, uitrusting… maar ook met zijn algemene staat. De algemene staat kunnen we vaststellen tijdens een expertise in uw aanwezigheid. Daarom kunnen we u geen voorstel per telefoon of mail doen. Aarzel dus niet om langs te komen met uw wagen in één van onze showrooms
reprise2

Tweedehands wagens met een gegarandeerde kilometerstand dankzij Car-Pass

Wij leveren U de Car-Pass van het aangekochte voertuig zodat U de kilometerstand kan verifiëren. Een simpele en betrouwbare methode zorgt voor de opvolging en verificatie van de kilometerstand telkens er een interventie (technische controle, onderhoud, bandenwissel…) is van een professioneel in de automobiel op het voertuig. Dit op basis van de wet van 1 december 2006. Als professioneel in de automobiel zijn we verplicht U de Car-Pass van het aangekochte voertuig te bezorgen. Dit document vermeldt de datum van de eerste inschrijving in België, het chassisnummer, de afleveringsdatum van Car-Pass en een identificatienummer om zo de authenticiteit van het document op het internet te kunnen controleren.
CarPassCheck

Onvergelijkbaar aanbod in merken en modellen

Het netwerk van Autosphere heeft meer dan 500 tweedehands wagens van alle merken in voorraad. Met Autosphère.be vindt U ongetwijfeld het voertuig dat aan uw verwachtingen en dromen beantwoordt. Zo niet zoeken we uw ideale tweedehands wagen in functie van uw criteria en budget. Al onze voertuigen moeten voldoen aan 100 controlepunten vooraleer ze het label Autosphère.be ontvangen. Dit bestaat niet alleen uit een controle van het koetswerk, maar ook alle elektrische, elektronische en mechanische onderdelen worden grondig gecheckt. Samengevat een compleet nazicht.
choix-modeles-marques

Dienst naverkoop alle merken

Een goed onderhouden wagen is meer waard en makkelijker te verkopen. Daarom bieden we U in ons netwerk Autosphère.be een naverkoop dienst voor alle merken aan. Onze gespecialiseerde mechaniekers en carrossiers zijn opgeleid om herstellingen op uw voertuig uit te voeren, zelfs als de constructeursgarantie nog geldt. Deze herstellingen worden uitgevoerd volgens de constructeursvoorschriften. U kan immers vanaf de eerste dag van de garantie al uw kleine of grote onderhouden (zoals bv oliewissel, nieuwe filters, remblokken, banden) en herstellingen laten uitvoerenen in het netwerk van Autoshère.be en dit met behoud van uw constructeurgarantie
apres-vente

Votre voiture remise à neuf dans nos carrosseries

Besoin de faire réparer une griffe, une bosse, votre pare-brise ou vos pare-chocs ? Plus de 10 carrosseries à votre service. Équipements de pointe, approche durable, professionnalisme et polyvalence sont nos maître-mots pour assurer vos réparations automobiles. Comptez sur nos carrossiers spécialisés pour remettre votre voiture à neuf. Nous proposons également le Smart Repair pour des petites réparations, très rapide, plus économique et écologique.

La personnalisation de votre véhicule

Nos concessions vous proposent tous les accessoires automobiles pour votre véhicule, que ce soit pour la personnalisation (jantes, coffre de toit, attelage, tapis, …), l’entretien de celui-ci ou les dernières nouveautés Lifestyle de vos marques préférées.

365 dagen bijstand per jaar

365 dagen per jaar zorgeloos rijden kan dankzij de bijkomende pechbijstand België die U in het netwerk van Autosphère.be kan afsluiten. Indien uw voertuig defect is blijft U steeds mobiel dankzij een snelle pechverhelping of de mogelijkheid om over een vervangwagen te beschikken.
assistance

2 jaar garantie op glans en kleur !

In het netwerk van Autosphère.be kunnen we Uw tweedehands wagen behandelen met Waxoyl. Dit is een produkt die de glans van de lak van Uw wagen beschermt. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging. Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw auto zijn diepe glans behoudt.
waxoyl

Financiering op maat

Uw maanduitgaven onder controle. Ontdek onze aanbiedingen en de financiering die het best bij u past. Bij Autosphère.be zijn er ook financieringen met verlaagde maandaflossingen en tot 5 jaar garantie zonder onverwachte kosten. 7 redenen om te kiezen voor een autofinanciering via autosphère.be - Simpele aanpak Slechts 1 tussenpersoon helpt U om uw wagen én uw financiering te kiezen. Ons verkooppunt zal uw dossier met de financiële instelling volledig afhandelen. - Antwoord binnen 24 uur We geven U in 80% van de gevallen binnen de 24 u een definitief antwoord op uw financieringsaanvraag. - Advies Onze commerciële raadgevers staan u bij in uw voertuigkeuze in functie van uw budget, behoeften en verwachtingen. Onze raadgevers zullen u de gepaste oplossing aanbieden in functie van uw persoonlijke situatie, het gebruik en gekozen type voertuig. - Maatwerk We kunnen u bovenop de financiering bijkomende diensten aanbieden in functie uw gebruik van het voertuig en uw verwachtingen. Wenst u enkel het gebruik van de wagen te financieren of definitief eigenaar te worden, onze raadgevers kunnen U hierin begeleiden. Wat te denken om dit te combineren met onze overige dienstverlening zoals onderhoud en verzekeringen. - Volledige transparantie en duidelijke uitleg • Geen verrassingen bij autosphere.be. Alles is op voorhand klaar en duidelijk besproken. We bieden u enkel financieringen met vaste maandaflossingen en vaste rentevoeten voor. We stellen u enkel aflossingstermijnen voor die overeenstemmen met Uw financiële mogelijkheden. Juist daarom zal hij U een bewijs van inkomen en lasten vragen. Onze verkooppunten verdelen wagens en handelen als tussenpersoon voor de banken ingeschreven bij de FMSA. Zij ontvangen mandaten van de door ons gekozen financiële instellingen voor het aanbieden van financieringen, verzekeringen en andere diensten. Daarom krijgen onze commerciële raadgevers regelmatig opleiding omtrent financiële producten en verzekeringen en zijn ze gewoon hiermee te werken. Onze commerciële raadgevers zijn opgeleid om U enkel aflossingstermijnen voorstellen die overeenstemmen met Uw financiële mogelijkheden. Opgelet : geld lenen kost ook geld. Deze slogan is bedoeld om de consument te beschermen en de werkelijke kostprijs van het krediet weer te geven. Alle info omtrent de interestkosten, vervaldata, afschrijvingstabellen zijn opgenomen in onze contracten. Bij twijfel, onduidelijkheid of vraag kan u ons contacteren en we zullen u volledig transparant en professioneel antwoorden.
financement

Notre équipe à votre écoute sur les sujets Fleet

Une cellule Fleet Autosphere est exclusivement au service des professionnels afin de les accompagner dans leur démarche. Dotée d’une solide expérience automobile et toujours au fait des dernières évolutions, l’équipe vous conseille sur l’ensemble des aspects Fleet tels que : La fiscalité du véhicule de société, la législation liée à la mobilité, l’aménagement d’utilitaires, la gestion de parc automobile (avec une approche TCO affinée), la personnalisation d’une offre et la négociation du prix au meilleur niveau, ... Notre équipe est également à votre écoute pour vous informer sur les nouvelles solutions de mobilité et alternatives telles que les voitures électriques, hybride (plug-in…) et les solutions de recharge adaptées à vos installations/capacités. Vous souhaitez être recontacté par notre équipe Fleet ? Envoyez-nous un email à fleet@autosphere.be.